donderdag 28 maart 2013

jurkjes, jurkjes, jurkjes!

Ooh, ik ben helemaal in mijn sas met mijn naaimachine.
Ik kreeg hem een aantal jaren geleden van mijn moeder en gebruikte hem tot nu toe voor het dichten van de gaten in de broeken van mijn zoon en wat andere huis-tuin-keuken klussen.
Maar sinds ik dat gave patroon van "the big Bow dress" heb gekocht ben ik helemaal in to de naaimachine. 
Toegegeven, ik snapte nooit iets van die vrouwen waarvoor het een feestje was om in een stoffenwinkel rond te struinen... Maar... ik begrijp ze nu he-le-maal :-)  Ik snap zélfs het concept: "Naaldenkussen" (Die ik dus nog niet heb, en merk hoe vréselijk irritant dat is!)

Vandaag was ik met mijn lief een dagje in Dordrecht en kwam bij een heel tof winkeltje waar ze Turkse stoffen verkochten. En daar viel mijn oog op het allerlaatste restje van deze stof:(het lukte me helaas niet om de stof er perfect op te krijgen, maar geloof me, hij is prachtig!)

Ik heb hem meteen ingepakt en vanavond bedacht ik om er wederom een jurkje van te maken. Deze keer zonder "bow"en zonder plooi. Maar gewoon een simpel a-lijn jurkje omdat de stof al best "heftig" is.
Morgen op zoek naar een mooie stof voor de voering, ik dacht aan groen?

Jurkjes, I love it!
4 opmerkingen:

 1. Tweede Paasdag is er geloof ik stoffenmarkt op het Noordplein! Ideetje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha eef! Dat was inderdaad mijn 2e paasdag-plan :) Ga je mee? xx

   Verwijderen
 2. Gaaf voor een (baby)jumpsuit!Ben benieuwd hoe de jurk eruit ziet als ie klaar is.Je plaatst dan toch wel even een foto he?! :)

  BeantwoordenVerwijderen