donderdag 14 maart 2013

dat gevoel....

Ken je dat gevoel dat je zin hebt om iets te maken... Je handen aan het werk te zetten, en iets moois laten ontstaan. Je gaat op zoek naar inspiratie, snuffelt in je spulletjes, komt vanalles tegen, ideeën dwarrelen door je hoofd maar op een of andere manier wil het niet echt lukken.

Zo'n gevoel had ik vanavond. Aanvankelijk wilde ik verder gaan met mijn lente-seizoenstafeltje... Maar, moeder aarde ligt nog steeds beneden in de berging, de doeken die ik nodig heb ook, en buiten is het koud. Dat werd 'm dus niet...     Aha! De lamp.. Ik had een te gekke DIY gevonden op Pinterest, de lamp was al gekocht maar... Al die cirkels gaan snijden>? Welk papier moest ik eigenlijk gaan gebruiken? Waar willen we hem eigenlijk ophangen als hij klaar is? Dat werd 'm dus óók niet...


Even later kwam ik een bakje tegen met mooie kralen. Mijn vriendin had me een mooie ketting gegeven, maar deze was ineens geknapt. Je kent het wel, kralen door de héle kamer en van binnen denken: oh, die maak ik wel weer (wat er vervolgens niet echt van komt) Anyway, die kralen lagen daar  nog steeds op me te wachten. Zo ook de viltkralen die ik een paar dagen terug al postte. 

Tadaaa, daar was het idee: Deze mooie vilten kralen en de kralen van de ketting samen als oorbellen!
(gelukkig had ik de haakjes al gekocht ;-) 

Dit is het resultaat: 
1 opmerking: